Deelstoel

De Knoop (Belastingdienst)

De Knoop, Gastwerkplekken voor rijksambtenaren in het hart van Utrecht

Welkom Deelstoeler,

Zoekt u als rijksambtenaar een Deelstoel gastwerkplek op de meest centrale plek van Nederland? Op nog geen 2 minuten lopen vanaf het station Utrecht Centraal bent u op uw gastwerkplek.

In de voormalige Luitenant Generaal Knoopkazerne hebben we als pilot daarvoor plaats ingeruimd. In 2015 wordt het pand ingrijpend verbouwd en uitgebreid, zodat de pilot rond de zomer van 2015 eindigt.

Hierbij nodigen wij u van harte uit om bij ons in de Knoop te komen werken. Wij beschikken over 10 werkplekken waar u individueel of in kleine groepen kunt werken en elkaar ontmoeten. Op onze Deelstoel gastwerkplekken kunt u alleen werken met eigen apparatuur bijvoorbeeld met uw laptop/Ipad. De Knoop biedt ook vergaderzalen voor 8 personen.
Let op: deze vergaderzalen zijn alleen beschikbaar voor medewerkers die op een gastwerkplek werken en kunnen niet los geboekt worden. Heeft u een gastwerkplek gereserveerd én wilt u gebruik maken van een vergaderzaal, neem dan contact op met de receptie van De Knoop, via 085 – 876 89 44.

Ons gebouw is voorzien van WIFI en u kunt bij de receptie het wachtwoord opvragen.Wij beschikken niet over andere netwerken. De gehele dag kunt u gratis gebruik maken van de koffie, thee, warme chocolademelk en water. Wij hebben geen cateringvoorzieningen, maar naastgelegen is de stationshal en Hoog Catharijne, waar een ruime keuze aan lunch gelegenheden zit.

U kunt zich melden bij de receptie en zij zullen u faciliteren naar uw gastwerkplek voor deze dag.

De Knoop is gevestigd tussen het Beatrixtheater en de Rabobank. De ingang is aan de Mineurslaan 500. Als u aangeeft dat u een Deelstoelplek heeft geboekt, kun u gratis parkeren op ons eigen terrein.

Openingstijden de Knoop
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur

Graag tot ziens in De Knoop!

Voorzieningen

Bushalte nabij Wifi beschikbaar Treinstation nabij Parkeerplaats nabij

Adres

De Knoop (Belastingdienst)
Mineurslaan 500
3521 AG Utrecht
Telefoon: 06-50644595

Route

via ANWB

Voor wie ?

Deelstoel (voor ambtenaren)

Boek op deze lokatie: